top of page
Storköksleverantörer

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi samarbetar endast med topptillverkare av maskiner inom storkök, av högsta kvalitet och som garanterar pålitliga leveranser, har ett hållbarhetstänk vi tror på och inte minst, värnar om en rimlig eftermarknad - de vill också vara med hela vägen för att säkra leveransen även efter driftsättningen. 

Vår långa erfarenhet inom branschen har gett oss insikten om hur viktigt det är att välja rätt affärspartner och leverantör. Detta har lett oss till beslutet att enbart arbeta med de främsta inom området. Vi tror på kvalitetens långsiktiga värde och tar fullt ansvar för våra projekt, vilket ofta resulterar i att vi överträffar våra kunders förväntningar med innovativa och direkt tillämpbara lösningar. Här nedan kan du läsa med om de främsta tillverkarna vi har valt att arbeta med. 

Rational Atos storkökspartner

Rational är marknadsledande på den svenska marknaden inom segmentet kombiugnar och smarta stekbord (iVario). Detta tack vare innovativa lösningar, ständig utveckling, kundens behov främst och mycket god tillgänglighet. 

Granuldisk Nordisk Atos storkökspartner

Nor:disk (fd. Granuldisk) tillverkar grovdiskmaskiner av högsta kvalitet och med hållbarhet i första rummet. Det innebär att du säkerställer din personals hälsa och välbefinnande, samtidigt som du tar kontroll över din tid och minimerar förbrukningen av naturresurser – allt medan du driver en lönsam verksamhet. 

Robot Coupe Atos storkökspartner

Robot-Coupe är den Franska specialisten på matberedning och erbjuder ett utbud av högkvalitativa maskiner som är anpassade till de olika behoven hos yrkesverksamma inom matberedning. 

Fribergs Atos storkökspartner

Fribergs Verkstäder är ett företag i Vara med modern produktionsteknik i anpassade lokaler och tillverkar grytor, spisar, stekbord. Kunder finns till största delen inom storkök, industri och lantbruk.

Wexiöadisk Atos storkökspartner

Wexiödisk utvecklar, producerar och marknadsför diskmaskins-lösningar av högsta kvalitet och ett heltäckande utbud. Som en global aktör har de ett stort engagemang och fokus på kundvärde och långsiktiga värden.

Hällde Atos storkökspartner

Hällde tillverkar fyra olika kategorier av matberedningsmaskiner för professionellt bruk; Grönsaksskärare, Snabbhackar, CombiCutters, Blenders. Ni får perfekt hackade grönsaker varje gång, sparar tid och energi i köket med en pålitlig maskin.

Getinge Storkök Atos storkökspartner

Getinge är en svensk tillverkare av kokgrytor. Vanliga kännetecken är innovativa, intelligenta produkter av hög kvalitet och god ergonomi som passar mycket bra i storköksmiljöer av olika slag. 

Jöni Atos storkökspartner

Jøni har sedan 1973 tilvlerkat spisar, grytor och stekbord anpassade för storkök. Tillverkningen sker i Danmark och anses vara en av de bättre på marknaden tillsammans med sina övriga konkurrenter som Atos Storkök säljer. 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi finns här för att hjälpa dig! Kontakta oss per telefon, e-post eller genom våra sociala mediekanaler. 

bottom of page