top of page

VÅRA TJÄNSTER

Storkök_gen_.jpg

FÖRSÄLJNING

Ett gediget kök förtjänar högkvalitativ utrustning

I restaurang- och storkök är det viktigt att kombinera äkta hantverk med rätt verktyg. Atos Storkök har sedan 90-talet erbjudit förstklassig köksutrustning anpassad för en rad olika verksamheter – allt från eleganta restauranger och storslagna hotell till skolkök, äldreboenden, sjukhus och andra instutionella verksamheter.

I vårt omfattande sortiment av köksmaskiner hittar du allt för ditt stora produktionskök, från sofistikerade kokgrytor till moderna kombiugnar, robusta diskmaskiner och rostfria bänkar. Varje produkt är noggrant utvald för att uppfylla kraven inom storkök. Om du har specifika behov, kan vår skickliga verkstad skapa skräddarsydda lösningar i rostfritt stål, vilket vittnar om vår anpassningsförmåga.

Som en ledande aktör inom branschen är Atos Storkök inte bara en leverantör. Vi är en partner på hela resan, och erbjuder omfattande stöd från första planeringsstadiet till färdigställandet av ett effektivt, funktionellt och för ändamålet optimalt storkök.

 

Vår ambition sträcker sig längre än till försäljning – vi strävar efter att erbjuda en konkurrenskraftig affär och en trygg eftermarknad genom vårt kompetenta serviceteam. Vi har samarbete med Svea bank för sunda och trygga finansieringslösningar. 

SERVICE & INSTALLATION

För Atos Storkök handlar det inte bara om att leverera förstklassig köksutrustning; vår åtagande fortsätter långt efter din initiala investering. Vi förstår hur viktigt det är att ditt storkök fungerar felfritt, dag in och dag ut. Därför erbjuder vi en omfattande storköksservice, med teknisk expertis som garanterar att din utrustning alltid presterar på topp. Om något skulle inträffa, står våra erfarna servicetekniker redo att snabbt och effektivt lösa problemet. Vidare, i en bransch där tillförlitlighet är avgörande, säkerställer vår omfattande tillgång på reservdelar att du har allt du behöver för att minimera driftstopp. Med Atos kan du vara trygg i vetskapen att vi är med dig på varje steg, inte bara som en leverantör av utrustning, utan som en pålitlig partner i eftermarknad och service.

Tekniker ugn

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi finns här för att hjälpa dig! Kontakta oss per telefon, e-post eller genom våra sociala mediekanaler. 

bottom of page